Szolgáltatások

Értékesítés

Bérlés

Szerviz

Vizsgáztatás

Kovaco Elise 900, és MiniZ elektromos rakodógép

ÉRTÉKESÍTÉS

Ha új rakodógép vásárlásában gondolkodsz, fontold meg alaposan, hogy maradsz-e füstölő/pöfög/hangos megoldásnál!

Vagy nyitsz a jövő felé, és kipróbálsz valami újat!

A cseh gyártású Kovaco Electric rakodó kiváló minőségével, rendkívüli megbízhatóságával, és robosztus megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Nagytarcsai központunkban folyamatosan tartunk készleten Kovaco elektromos rakodókat, melyeket feltétlenül érdemes megtekinteni, kipróbálni a választás előtt.

Palettánkon megtalálható:

csúszókormányzású rakodó /Elise900/,

kompakt rakodó /MiniZ/,

többféle adapter is

Nekünk nem okoz problémát, ha teljesen tanácstalanul keresel meg minket. Rakodógép vásárlása előtt a legfontosabb a legprecízebb igényfelmérés, hiszen milliós beruházás esetén kellemetlen, ha utólag derül ki, hogy az a rakodó az adott feladatra mégsem jó.

Kovaco Elise 900, és MiniZ elektromos rakodógép

BÉRLÉS

 

Elektromos csúszó kormányzású rakodógép bérlési szolgáltatásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy lehetőséget biztosítsunk az olyan vállalkozások számára is, melyeknek vagy nincs szükségük minden nap a rakodógépre, vagy nem szeretnének saját eszköz vásárlásába beruházni.

Kétféle bérlést különböztetünk meg. Az egyik a rövidtávú rakodógép bérlés, mely pár órás bérlési időtartamtól pár hetes időtartamig szól. Ezt olyan partnerek számára ajánljuk, akiknek a tevékenységükhöz ugyan nem kapcsolódik az ilyen jellegű munkavégzés, de alkalomszerűen szükség lehet rá, vagy pedig egy konkrét projektmunka van folyamatban, és amiatt kell átmeneti ideig a rakodógép.

A másik típust hosszútávú bérlésnek hívjuk, mely több hónapot, vagy akár éveket jelent. Ebben az eseteben a bérlő napi szinten használja a rakodógépet, de nem szeretne szembesülni a vásárlás hátrányaival. Úgy mint pl. a magas kezdeti tőke igény, finanszírozó felé való elköteleződés, az üzemeltetés időtartama alatti kiszámíthatatlan szervizköltségek, vagy az értékvesztés.

Kovaco Elise 900, és MiniZ elektromos rakodógép

SZERVIZ

35 fő • 19 szervizautó • 8 szervizpont

Szervizpontjaink, és kiszálló szervizautóink segítségével országos szinten biztosítjuk az értékesített és bérbeadott Kovaco rakodógépek szervizét.

Hivatalos márkaképviseletként a legjobb minőségű gyári alkatrészekkel tudjuk javítani a meghibásodásokat, akár 24 órán belül.

Az eredeti gyári alkatrészek egy ilyen eszköz esetében elengedhetetlenek a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Szerviztechnikus kollégáink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy a Kovaco gyár fejlesztéseit naprakészen ismerjék. Emellett belső tréningeken sajátítják el azt a szaktudást, amire a rakodógépek javításakor támaszkodhatnak.

Kovaco Elise 900, és MiniZ elektromos rakodógép

VIZSGÁZTATÁS

 

Az elektromos csúszó kormányzású rakodógép alapesetben nem minősül emelőgépnek, így az üzemeltetésükhöz nem szükséges emelőgép vizsgálatot elvégezni.

Ha azonban a rakodógépre villaadapter kerül, abban a pillanatban emelőgépnek kell tekinteni. És mint minden emelőgépnek, ennek a rakodónak is érvényes – emelőgép szakértő által kiállított – vizsgálati jegyzőkönyvvel kell rendelkeznie.

Itt jövünk mi a képbe!

Az emelőgép vizsgálatot a helyszínen is el tudjuk végezni, így a rakodógépet nem kell emiatt a felhasználási helyéről elmozdítani. A vizsgálat mindösszesen 1 órát vesz igénybe.

Kapcsolatfelvétel
    Szükséged van netán targoncára, vagy kézi emelőre?

    Nálunk bérelhetsz, vásárolhatsz, vagy megjavítjuk, ha elromlott a sajátod!

    www.targonax.hu