Bemutatkozik

 

a Csehországban gyártott, a világon egyedülállónak számító, 100%-ban elektromos csúszó kormányzású rakodók magyarországi forgalmazója, a Targonax Kft.

Szervizpont

Szervizautó

Fős létszám

Központ : Nagytarcsa /MO autópálya keleti szektor, M0-M31 csomópont/

Szervizpontok: Budapest, Ajka, Jászberény, Pécs, Martfű, Székesfehérvár, Nyíregyháza

ÉRTÉKESÍTÉS

BÉRLÉS

SZERVIZ

Honnan

A targoncás piacon kezdtük még régen, szervizközpontunk és márkaképviseletünk 2005-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonosi szerkezettel. Vállalkozásunk folyamatos beruházásokkal, termékfejlesztésekkel, szakmai innovációval az évek során a professzionális targoncás piac meghatározó szereplőjévé vált.

Lendületünk töretlen, és az eddig összegyűjtött tapasztalatokat, ismereteket kamatoztatva 2021-től a Kovaco elektromos csúszó kormányzású rakodók hazai képviseletét is a Targonax Kft. biztosítja.

 

kovaco márka

hová

Termékek és

A világon egyedülálló terméket forgalmazunk Magyarországon. Képzelj el egy csúszó kormányzású rakodógépet a világszínvonalú rakodógépek teljesítményével és képességeivel, de egy fontos különbséggel – nulla káros környezeti hatással! Bizony, ez egy  akkumulátorral hajtott rakodógép, mely rendkívüli menettulajdonságokkal és energiával rendelkezik. Akár értékesítésről, akár bérlésről, akár ezek szervizeléséről van szó, mi állunk rendelkezésedre.

Tevékenységi körünkbe tartozik ezen kívül targoncák szervizelése, bérbeadása és értékesítése, melyet professzionális márkafüggetlen targoncaszervizünk támogat. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá kézi emelők, villák és egyéb raktártechnikai kiegészítő eszközök és alkatrészeik értékesítése, emelőgépek vizsgáztatása, akkumulátorok karbantartása és regenerálása.

Középpontban a

2016-ban Budapest keleti szektorába, az M0-M31 autóutak csomópontjában található nagytarcsai ipari parkba tettük át székhelyünket, és egy új, korszerű központ kialakításába kezdtünk.

15 éves szakmai hátterünknek és 19 szerviz autóból álló flottánknak, regionális szervizpontjaink segítségével az ország egész területén márkafüggetlen szervizszolgáltatásunkkal biztosítjuk a zavartalan üzemelést partnereink részére.

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, és sok energiát fordítunk kollégáink rendszeres továbbképzésére.

vevői elégedettség

ISO 9001:2015 minősítés

Vállalatirányítási rendszer

2014-ben új vállalatirányítási rendszert vezettünk be, mely lehetővé tette elektronikus munkalapok alkalmazását, és minden elvégzett munka tételes dokumentálását.

A rendszerrel garantáljuk a gazdaságos, hatékony, és rugalmas működésünket.

Cégünk Vevőközpontúságát és precizitását bizonyítja, hogy 2008 óta folyamatosan rendelkezünk MSZ EN ISO 9001 minősítéssel.

És akkor egy kis Kovaco történelem…

1991 ALAPÍTÁS

A vállalatot eredetileg IDČ KOVAČIČ néven alapították az akkori Csehszolvákiában, utalva az alapító Juraj Kovačič úr nevére. Ebben az  időszakban a vállalat első néhány hegesztési  megrendelése nagy csehszlovák mérnöki cégektől érkezett.

1994 Markológép

A markológép adapter gyártás megkezdése egy új korszak volt a termelésben. A cég  hosszútávú terve, hogy két stabil üzletággal rendelkezzen, valósággá vált.

 

 

1999 ÚJ NÉV

A vállalat új neve KOVACO – ami nem csak a cég nevének változását
eredményezte, hanem új távlatokat is nyitott a tulajdonosok számára.

 

 

2004-2006 CSALÁDI VÁLLALAT

2004-ben Ifjabb Kovačič úr is csatlakozik a vállalathoz, majd 2006-ban átveszi az
irányítást, és édesapja nyomdokaiba lép.

2007 ÚJ PIACOK

Az első néhány külföldi megrendelés a szomszédos európai országokból érkezett, majd következtek a távolabbi régiók is.

2014 ÚJ ÜZEM

A vállalat új gyártóüzemet létesít a szlovákiai Ostra Lukában, melynek kiváló elhelyezkedése ( közvetlenül az autópálya-kijárat mellett) biztosítja a további fejlődés lehetőségét. A létesítmény területe 2500 négyzetméter.

 

2015 ELEKTROMOS CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ RAKODÓGÉP

Megszületett az ötlet. Egy pillanat, amely jelentősen meghatározta a vállalat történelmét azáltal, hogy összegyűjtötte és felhasználta az évek során felhalmozott tudást és tapasztalatot, miközben új lehetőséget nyitott a korlátlan növekedésre.

2021 DEALEREK

A vállalat meghódítja a világot, 2021. év elejére már közel 30 országban, több mint 40 kereskedővel rendelkezik. 2021. nyarán Magyarország is bekapcsolódik a cég vérkeringésébe azáltal, hogy a Targonax Kft. megkapja a  hivatalos magyarországi forgalmazói státuszt.

2021 CSEHORSZÁGI GYÁRTÓÜZEM

2021. októberében a gyártás átkerül a Prága melletti Velka Dobrá településre, közvetlenül a Németország felé vezető autópálya mellé. A cél egyértelmű: Nyugat-Európa meghódítása!

Kapcsolatfelvétel
    Szükséged van netán targoncára, vagy kézi emelőre?

    Nálunk bérelhetsz, vásárolhatsz, vagy megjavítjuk, ha elromlott a sajátod!

    www.targonax.hu